24 augustus 2017

Uitzendbureau Urk

VakNed is naast uitzendbureau ook een innovatieve HR-partner. Hierdoor bieden wij maatwerk waarbij voor zowel bedrijven als werknemers. Mede door onze kennis en ervaring in de uitzendbranche kunnen we met een vooruitziende blik anticiperen op nieuwe ontwikkelingen in de markt. We streven er naar onze klanten professioneel en praktisch te ondersteunen. Hierdoor kunnen zij zich volledig richten op het ondernemerschap.

VakNed voorziet organisaties uit het hele land van zowel flexibel als vast personeel. Daarnaast bieden wij bedrijven complete HR-oplossingen. We streven ernaar dit op een maatschappelijk betrokken manier te doen. Wij streven naar gezonde een balans tussen rendement en sociaal belang.

Ons mottoMeer dan werk geeft hier dan ook blijk van. Het komt voort uit de overtuiging dat we uitsluitend door het kennen van onze mensen maatwerk kunnen leveren en aan duurzame oplossingen kunnen werken. Daarbij staat samenwerking centraal. Elke dag opnieuw gaan we voor de beste match tussen werkgever en werknemer.