• Home
  • Uitzendbureau Urk

VakNed is een eigentijds uitzendbureau, gevestigd op Urk. We zijn gevestigd op Marsdiep 16a, op het industrieterrein, te midden van het Urker bedrijfsleven. Sinds 2016 verbinden wij (vooral) vast personeel aan vaste banen. Wij hebben in het zoeken naar werk een bemiddelende en adviserende rol. Bemiddelen tussen jou en je toekomstig werkgever en jou adviserend over de beste mogelijkheden voor jou. Ook het volgen van een BBL-opleiding en omscholing behoren tot de mogelijkheden.

VakNed vervult naast de rol uitzendpartner ook een innovatieve HR-partner. Hierdoor bieden wij maatwerk waarbij voor zowel bedrijven als werknemers. Het zoeken naar nieuw personeel vraagt steeds meer een totaalconcept. Mede door onze kennis en ervaring in de uitzendbranche kunnen we met een vooruitziende blik anticiperen op nieuwe ontwikkelingen in de markt. We streven er naar onze klanten professioneel en praktisch te ondersteunen. Hierdoor kunnen zij zich volledig richten op het ondernemerschap.

VakNed voorziet organisaties door het hele land van zowel flexibel als vast personeel. Daarnaast bieden wij bedrijven complete HR-oplossingen. We streven ernaar dit op een maatschappelijk betrokken manier te doen. Wij streven naar gezonde een balans tussen rendement en sociaal belang.

Ons mottoMeer dan werk geeft hier dan ook blijk van. Het komt voort uit de overtuiging dat we uitsluitend door het kennen van onze mensen maatwerk kunnen leveren en aan duurzame oplossingen kunnen werken. Daarbij staat samenwerking centraal. Elke dag opnieuw gaan we voor de beste match tussen werkgever en werknemer.