Vind hier uw volgende werknemer

VakNed helpt u graag bij het vinden van de juiste kandidaat. Wij zorgen ervoor dat werkzoekenden en werkgevers elkaar vinden. Begin nu ook met het werven via VakNed!

VakNed, omdat werk iets persoonlijks is!

Oplossingen voor de schaarste op de arbeidsmarkt ontstaan niet van de een op de andere dag. VakNed is specialist in het bedenken en uitvoeren van oplossingen voor deze uitdagingen, door het vinden van de juiste personen voor het werk van morgen. Vol passie en gedrevenheid gaan we op jacht naar zichtbaar en onzichtbaar potentieel van beschikbaar talent. Dit doen we door gebruik te maken van de nieuwste wervingsmethodieken, deze te combineren met een persoonlijke aanpak en door onzichtbaar potentieel zichtbaar te maken middels ontwikkeling en begeleiding van het individuele talent. VakNed, omdat werk iets persoonlijks is!

Wij zijn geen bureau dat altijd als eerste een cv op uw bordje zal neerleggen, maar liever door zoekt tot de beste kandidaat kan worden voorgesteld. Van ons hoeft u voor een vacature dus ook geen 15 kandidaten te verwachten, waar wellicht een hele geschikte kandidaat tussen zou kunnen zitten. Nee, VakNed stuurt u de allerbeste kandidaat, of indien gewenst twee, zodat u zelf kunt kiezen welke kandidaat het best bij uw bedrijf past.

Hoe wij werken

Het invullen van een vacature bij een bedrijf is altijd maatwerk en dat begrijpt VakNed heel erg goed! We zien elk afzonderlijk traject dan ook als een nieuwe uitdaging, waarbij een passende oplossing moet worden gezocht. Dus bent u op zoek naar tijdelijk personeel, bijvoorbeeld voor een project of zwangerschapsverlof, of juist naar iemand die u in vaste dienst wilt nemen en dus perfect in het plaatje moet passen? VakNed biedt voor iedere uitdaging de beste oplossing!

Tijdelijk personeel

Vast personeel

Payrolling

Meer informatie over deze vacature opvragen

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Prive Werk
Toevoegen