Werken voor VakNed kan meer betekenen dan alleen: “werken voor een uitzendbureau".
VakNed heeft als doel samen met jou te kijken naar nieuwe mogelijkheden.
Wij snappen dat je misschien meer zoekt dan een flexibele baan, maar een baan wil met toekomst.

Verder kijken dan jouw CV!
Niet alleen de ervaringen, certificaten en opleidingen bepalen jouw baan, maar ook de werkomgeving, jouw karakter en competenties. Zolang je een bepaald doel voor ogen hebt, geloven wij dat je dit kunt bereiken. Wij helpen graag mee om hierin mee te denken en dat zetje in de goede richting te kunnen geven.

Persoonlijk contact
Solliciteren hoeft echt niet alleen maar achter de PC, of via de telefoon. Solliciteren kan bij VakNed nog gewoon door een persoonlijk gesprek. Uiteraard maken we, waar mogelijk,
wel gebruik van de digitale mogelijkheden van dit moment. Zonder het persoonlijke contact uit het oog te verliezen.

Investeren in ons personeel!
Mochten we kunnen investeren in onze mensen dan zullen we dat zeker niet laten. Het kan zijn dat je door een opleiding of certificaat net iets beter past op de baan.
We denken niet in plekken vullen op korte termijn, maar willen mensen de kans geven om zichzelf te ontwikkelen en zo ook op de langere termijn een toegevoegde waarde te kunnen zijn voor de opdrachtgever.

Contractduur
Over het algemeen gaat het om banen met de intentie om uiteindelijk een rechtstreeks contract aangeboden te krijgen van onze opdrachtgever.

Salaris
Je salaris is gelijk aan de andere werknemers in dezelfde functie (en evenveel ervaring).
Hierin wordt geen onderscheid gemaakt. VakNed houdt ook geen salaris in, kortom, je krijgt wat je toekomt.

Samenwerken aan jouw toekomst
Wij werken samen met jouw, aan de juiste vervolgstap. Dit kan ook betekenen dat we adviseren om niet te kiezen voor een nieuwe baan.
VakNed heeft jouw belang voor ogen en jouw toekomst. Wat misschien niet voor de hand lijkt kan voor jou de beste keuze zijn.