ZZP service

Sta jij klaar met je bus met gereedschap, je eigen netwerk en je werkervaring, maar wil je graag een stukje zekerheid? Denk dan eens na over de VakNed ZZP service.

Hoe werkt het?

Kort gezegd: je geeft aan VakNed door voor wie je aan de slag gaat en welke afspraken je hebt gemaakt, wij regelen de rest.
VakNed neemt veel administratieve rompslomp van je over. Om hiervan verzekerd te zijn werken wij samen met HelloFlex People. Zij garanderen een correcte factuurstroom voor zowel de ZZP’er als de inlenende partij. Daarnaast worden zaken als: kredietverzekering, tijdige betaling van je inkomsten, een juiste opdrachtovereenkomst etc. uiteraard gefaciliteerd.

Ontstaan

VakNed werkt intensief samen met diverse bedrijven, werknemers en partijen. Hierdoor is een samenwerking ontstaan met ZZP’ers en hebben wij een ZZP service ontwikkeld.
Wij hebben gemerkt dat deze service voor ZZP’ers waardevol kan zijn, omdat bijzaken die nou eenmaal belangrijk zijn en veel tijd kunnen kosten, worden overgenomen. Deze service garandeert geen werk, al zullen wij uiteraard ons netwerk inschakelen bij het wegvallen van werk.

Contact 

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden voor jou? Wij hebben een transparant kostenmodel wat we graag in een persoonlijk gesprek met je doornemen.


Widget not in any sidebars